Välkommen till vuxenutbildning i Svedala. Hos oss kan du läsa in behörigheter i flertalet kurser, komplettera dina studier samt slutföra examen. Du har även möjlighet att läsa en ny utbildning. Vill du arbeta med pedagogik inom förskola eller fritidshem? Eller kanske inom vård och omsorg?  Vi bedriver utbildning i moderna lokaler och med modern pedagogik. Vi har utbildningen för dig. 

Vi strävar efter att du skall nå så långt som möjligt i dina studier – och lite till. På vuxenutbildning i Svedala tror vi att höga förväntningar, personlig utveckling och god pedagogik i en lugn och trygg studiemiljö är de bästa förutsättningarna för framgångsrika studier. Vi värdesätter elevinflytande över utbildningen och våra lärares dörrar står alltid öppna. Alla kurser och program har stark anknytning till arbetslivet eller till studier på högskola. 

Att läsa hos vuxenutbildning i Svedala

En slutförd examen ökar dina chanser till arbete eller vidare studier. Som vuxenstuderande kan du läsa in hela din gymnasieexamen på vuxenutbildning i Svedala. 

Till din hjälp i dina studier finns lärare och bibliotekarie. Studie- och yrkesvägledare svarar på frågor om utbildningsvägar och hjälper till med studieplanering och att skapa en individuell studieplan. Vår elevkoordinator Ulrika hjälper dig komma igång med praktiska detaljer på skolan. 

Varmt välkommen till oss! 

Alexander Magnusson 

Rektor 

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid 19. 

Folkhälsomyndighetens frågor och svar