Hos oss kan du läsa in behörigheter i flertalet kurser, komplettera dina studier samt slutföra examen. Du har även möjlighet att läsa en ny utbildning. Vill du arbeta med pedagogik inom förskola, skola, fritidshem eller inom LSS? Eller kanske inom vård och omsorg?  Vi bedriver utbildning i moderna lokaler och med modern pedagogik. Vi har utbildningen för dig

Vi strävar efter att du skall nå så långt som möjligt i dina studier – och lite till. På vuxenutbildning i Svedala tror vi att höga förväntningar, personlig utveckling och god pedagogik i en lugn och trygg studiemiljö är de bästa förutsättningarna för framgångsrika studier. Vi värdesätter elevinflytande över utbildningen och våra lärares dörrar står alltid öppna. Alla kurser och program har stark anknytning till arbetslivet eller till studier på högskola.

Att läsa hos vuxenutbildning i Svedala

En slutförd examen ökar dina chanser till arbete eller vidare studier. Som vuxenstuderande kan du läsa in hela din gymnasieexamen på vuxenutbildning i Svedala.

För att ge mer stöttning i studierna så har vi ett lärcentrum som är bemannat med våra fantastiska yrkeslärare, svensklärare, specialpedagog och speciallärare. Studie- och yrkesvägledare svarar på frågor om utbildningsvägar och hjälper till med studieplanering och att skapa en individuell studieplan.

Varmt välkommen till oss!

Mirlindas Iberdemaj

Biträdande rektor för vuxenutbildningen